top of page

Brug af Osted Kulturhus

Osted Kulturhus er dit hus, og står klar til dig. Brug det! Enten til dine egne arrangementer og aktiviteter, eller som deltager i andres arrangementer. Huset ejes af Lejre Kommune og administreres af brugerne.
Huset kan benyttes til kulturelle aktiviteter af alle foreninger og enkelt-personer i Lejre Kommune som er medlem af Osted Kulturhus. Bemærk: at huset ikke kan benyttes til private arrangementer eller til kommercielle formål. Vi plejer at sige, at "man må fejre noget, men ikke nogen".
Brugen af huset er under lånerens ansvar. Du får en nøglebrik, Du benytter huset som aftalt, rydder op, gør rent og låser efter jer. Eventuelle skader som I forvolder på bygning eller inventar skal oplyses til et af bestyrelsesmedlemmerne og skal erstattes.
Bemærk at der kan være andre brugere af de samme lokaler den samme dag, og der kan være flere samtidige brugere i huset. Det er derfor vigtigt at overholde de aftalte tider og lokaler, og at tage hensyn til hinanden. Der er ingen vicevært - vi forventer at brugerne selv og indbyrdes finder ud af det. Ring til en fra bestyrelsen, hvis der er spørgsmål eller problemer.

Lokaler
Huset indeholder lokaler af forskellig størrelse til forskellige formål og forskellig lejeafgift. Der er trådløst internet over hele huset på 100/100 Mbit.

Lejeafgift (Se priserne her).
Lejeafgiften er pr. gang man lejer lokalet. Det er altså ikke et bestemt tidsrum, man betaler for. Der er rabat hvis man lejer lokalet flere gange når det bestilles og betales på én gang.

Lejer man et lokale 8 gange eller mere, får man 20% rabat på huslejen.

Når man booker et lokale, modtager man en bekræftelse, som også fortæller hvornår og hvordan man skal betale. Det typiske er at man modtager en faktura ca. 1 måned før man skal bruge lokalet.

Nøgle- og alarmbrik
Afhentes hos kasserer Poul Ravnkilde, Flintevænget 4 eller hans stedfortræder, som vil blive oplyst i forbindelse med bookingbekræftelse. Brikkerne afleveres samme sted. Eller hvad I aftaler.

Kaffe/te
I forbindelse med lokaleleje, er det muligt at tilkøbe kaffe eller te. Der er kaffe og te til rådighed, og det koster 25 kr. for kaffe og te ad libitum hvis man er op til 20 personer. Er man flere end 20 personer er prisen 50 kr

Osted Kulturhus er naturligvis

et ikke-rygerhus.

bottom of page