top of page

Faste aktiviteter

Der foregår rigtig mange ting i Osted Kulturhus. Og du er vel-kommen til at komme med ideer til nye aktiviteter.

Fællesspisning

Vi holder fællesspisning hver måned, som regel er det den an-den torsdag. Vi mødes kl. 18, hvor madholdet har lavet en dejlig middag, som normalt består af en hovedret og en dessert, med kaffe og te. Men da vi har måttet afstå to lokaler til et testcenter, har vi i 2022 haft nogle udfordringer med vores lokaler. Derfor er det endt med at vi indtil sommer holder fællesspisning om fredagen i stedet for. Læs mere om fællesspisning under "Aktiviteter" hvor de har deres egen side.

Kaffemik

Hver torsdag fra kl. 14-16 holdes der kaffemik, hvor en gruppe ældre damer mødes og snakker og hygger sig. Kaffemik har også sin egen side under "Aktiviteter".

Mad for mænd

Det er en gruppe på ca. 10-12 mænd som mødes den første tirsdag i hver måned fra kl. 11.30 til ca. 15.30.

Man vælger fra gang til gang en "Chefkok" som selv vælger hvad menuen står på næste gang. Han køber også ind. Så hjælpes vi ad med at lave maden, dække bord og rydde op bagefter. Mad for mænd har deres egen side under "Aktiviteter".

Læsekreds

Vi mødes den første mandag i hver måned, hvor vi snakker om den bog, som vi er blevet enige om at læse til næste gang.

Se mere om læsekredsen under "Aktiviteter" hvor de har deres egen side.

IT Café

IT caféen er åben hver anden torsdag i lige uger. Vi er 4 under-visere, som kan lidt af hver omkring IT. Det er heldigvis ikke det samme vi er gode til, så vi kan klare de fleste problemer.

Læs mere om IT Caféen som også har sin egen side under "Aktiviteter".

Der er plads til flere

Hvis du har idéer til flere aktiviteter, er du velkommen til at skrive til et af bestyrelsesmedlemmerne. Du finder os under "Bestyrelsen"

bottom of page